Kwaliteit die verrast.

Het verzorgen van inspirerende en smaakvolle catering is onze passie. Samen met jou creƫren we de perfecte culinaire invulling voor een evenement dat gasten bij blijft. Met een gepassioneerd oog voor detail en de professionele uitstraling van het team, tillen wij jouw evenement naar het hoogste niveau.

Belangrijk hierbij te vermelden is dat een zakelijk event een breed begrip is. Het kan gaan om een intiem diner voor de directie van het bedrijf in de boardroom, maar ook een eindejaarsfeest voor de hele organisatie. Zolang wij de ruimte krijgen om persoonlijke service te verlenen, hoge kwaliteit te waarborgen en verrassend uit de hoek te komen verzorgen wij ieder zakelijk evenement, ongeacht de grootte.

Om de show compleet te maken adviseren we niet alleen over de culinaire invulling, maar denken we ook graag mee in styling, entertainment, techniek en locatie. We handelen uit gastvrijheid en kunnen praktisch alles voor onze rekening nemen.

Ben je voornemens om binnenkort een zakelijk evenement te organiseren? Laat je inspireren door op onderstaande button te klikken. Heb je specifieke wensen? Wij denken graag met je mee.

THE BOOK OF INSPIRATION

NEEM CONTACT OP

Adres

Kamerlingh Onneslaan 24a
3401 MZ IJsselstein

Contact

Wij zijn bereikbaar tijdens kantoortijden.

info@foodfantasies.nl
020 626 14 50

Aisling Schaay
06 11240114