Aanbieding: Power Breakfast Kick Off


Het aftellen kan bijna beginnen. Hoewel je nog even bezig bent met tellen tot 00.00 uur op 1 januari 2017. Maar met de kerstdagen opkomst, vliegen deze laatste weken voorbij. Food Fantasies is al druk met een bruisend begin van het nieuwe jaar.

De start van een nieuw jaar. Het moment om met collega’s energiek van start te gaan. En wanneer doe je dat beter dan met het ontbijt! Food Fantasies is in 2014 van start gegaan met LAVINIA Good Food. Onder dit label hebben wij een speciale aanbieding voor een Power Breakfast kick-off uitgewerkt.


Schermafbeelding 2021-10-25 om 14.56.32.png
Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square