DUURZAAMHEID

Maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft een prominente plaats binnen Food Fantasies en wij hanteren een uiterst duurzame filosofie. Als 'betrokken cateraar' moeten wij de verantwoordelijkheid nemen tegenover de omgeving, samenleving en milieu. Met oog voor people, planeet en puur voedsel maakt Food Fantasies een verantwoorde keuze voor de verzorging en bereiding van gerechten.

 

Onze chefs gebruiken veelal verse ingredienten uit het seizoen die lokaal geteeld worden om te zorgen dat onze 'carbon footprint' zo min mogelijk bijdraagt. Ingredienten die overblijven worden op creatieve wijzen gebruikt, en getuigen wij van optimaal respect tegenover onze omgeving en milieu. Uiteraard werken wij alleen met leveranciers die hetzelfde duurzame visie hanteren als wij. Food fantasies stimuleert ook gezonde en maatschappelijk keuzes bij de klant, er zijn altijd alternatieven die verantwoord consumeren mogelijk maken.  

Food Fantasies volgt de richtlijnen van de EKO-en MSC- keurmerken en werken uiteraard volgens de striktste hygiënische normen en zijn HACCP gecertificeerd.